Webshop a jó üzlet titka

Ma már fontos, hogy ha eladni kívánjuk termékeinket, arról az internet segítségével információt osszunk meg, hogy a vásárlókhoz is eljusson, ugyanis a mai világban egyre népszerűbbé válik az online vásárlás, a termékek árainak összehasonlítás különböző boltoknál, amihez egy jól működő webshop is előnyös.

Ha azt szeretnénk, hogy jól menjen az üzlet, arra is törekednünk kell, hogy ezt megvalósítsuk, nem szabad sajnálni rá az időt, sem a pénzt. Minderre akkor éreztem igazán rá, amikor fiamnak interaktív játékokat nézegettem, és megtaláltam egy webshopot, aminek felépítése és dizájnja igen megnyerő.

A játék webshop főoldala, rögtön mesehősökkel indul, választhatunk a kategóriák közül és garantálják, hogy mi magunk is megtaláljuk a számunkra kedvenc mesehőst. A kínálatukat látva el is hiszem ezt nekik ugyanis A dzsungel könyvétől kezdve, a Bosszúállókon át, a Yo-kai őrzőkig minden megtalálható. Ugyan én nem mesehős alapján kerestem, így inkább a fő kategóriák között böngésztem, mint pl. a kreatív játékok, vagy esetemben az elektromos játékok. Miután ezt is kiválasztjuk, megjelennek különféle alkategóriák, ilyenek a TV játékok, táncszőnyegek, vagy az általam kiválasztott interaktív játékok. Miután kiválasztottuk e kategóriákat, szűrővel tovább szűkíthetjük a játékok körét, így lehet célirányosabb, gyorsabb és hatékonyabb a keresés. Az ár skálával kezdjük, egy vízszintes sávon be tudjuk állítani az ár tartományunkat, aminél a jobb a maximális, a bal pedig a minimális árat jelzik. Ezen kívül választhatunk, hogy kinek keresünk játékot – kislánynak vagy fiúknak is. A korcsoport kiválasztása is egy jelentékes szűrő, ugyanis ha gyermekünk 5 éves, akkor valószínűleg nem adunk a kezébe egy 7 éveseknek készült játékot. Mivel fiam 5 esztendős, beállítottam az 5 éves kort, azonban, hogy nagyobb választékom lehessen a 4 és a 3 éveseket is kijelöltem, hiszen lehetséges, hogy ott találom meg a számára megfelelőt. Ugyan nem ismerek az interaktív játékok terén menő márkát, azonban erre is van szűrű, Hasbro, Silverit, Simba Toys, és még sok más gyártó várja, hogy kiválasszák, azonban én ezt a lépést kihagytam.

Rá is találtam egy játék pókra, amiről úgy gondoltam fiamnak nagyon tetszenek, igaz nejemnek annál kevésbé. Viszont valóban aranyos volt, plüss külsővel, vidám színekkel. Különböző irányokban is tud mozogni, valamint a szemei is világítanak, és mindehhez beszélni kell, ugyanis hanghatásra reagál. Az ára pedig nagyon jó, ahhoz az értékhez képest, amit e játékkal kapunk. Bevallom őszintén, számomra is nagyon érdekesek az interaktív játékok, hiszen hűen tükrözik a mai technika előrehaladottságát, így mindig elvarázsolnak ezen játékok.

A kiválasztott terméket a kosárba rakván meg is rendeltem, majd a futárszolgálat pár munkanapon belül ki is szállította gyermekem játékát. Kisfiamnak is nagyon tetszett a játék, sokáig el tudott játszani vele. Az, hogy egy újabb hűséges vásárlóval bővült a bolt köre, annak köszönhető, hogy fenntartottak egy webshopot, ami amellett, hogy könnyen megtalálható, egyszerű és logikus oldallal rendelkezik, ahol könnyen és gyorsan rátalálhatunk az általunk keresett termékre. Úgy gondolom, minden üzlet követheti a talált webshopom példáját.