Visszakerestem a képet amit abban a drogériában készítettünk

Pár hónapja voltunk a barátnőmmel Brüsszelben. Természetesen vittünk magunkkal kamerát is az útra és videóztunk, meg fotóztunk. Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt egy kis csajos kikapcsolódás. Főleg egy másik ország fővárosában.

Nagyon sok érdekes képet csináltunk kint. Azonban mikor hazaértünk, nem tudtuk hogy átküldeni egymásnak a fotókat és videókat, ugyanis e-mailben nagyon macerás, más ötletünk meg nagyon nem volt. Sajnos nem is tudtunk találkozni sem, úgyhogy mindenképpen valami online megoldást kellett találnunk.

Anyának épp meséltem, hogy mennyire szeretném már megnézni a képeket, de az Adri sajnos sehogy nem tudja rendesen elküldeni, mikor mondta anya, hogy mért nem tölti fel egy online tárhelyre, és osztja meg velem. Ez eszünkbe sem jutott, de teljesen igaza volt, így is tett az Adri. Ennek köszönhetően meg tudtam nézni a képeket.

Az egyik képen rajta volt egy olyan márka terméke, amire már ugyan nem emlékeztem, hogy mi volt, de arra igen, hogy kipróbáltuk az arckrémeket, és valami isteni illatuk és hatásuk volt. Tudtam, hogy lefotóztam, direkt, hogy itthon is rá tudjak keresni a márkára. Megkerestem a honlapot, ami szintén nagyon tetszett.

Remélem, hogy itthon is kaphatóak azok a termékek, ugyanis tényleg nagyon szuperek voltak. Azok közül amiket eddig kipróbáltam, ezek voltak a legjobb arckrémek.

Hidratálóak voltak és könnyedek. Ugyanis nekem nagyon fontos, hogy egy arckrém könnyű és gyorsan beszívódó legyen. Emellett legyen nagyon jó illata is. Ezeknek pedig shea vaj illatuk van, amit én imádok.

Annyira megmaradt bennem, hogy itthon utána kell néznem ennek a márkának.. Egyszerűen beleszerettem az egész brandbe. Teljesen tükrözi az én stílusomat, mind a csomagolás, mind az üzlet, mind a honlap, mind a termékek.

Az egész olyan minimal stílusú. És az egy hatalmas plusz, hogy természetes alapanyagokat használnak. Az nagyon fontos ugyanis egyre több ember számára, hogy tudja, milyen anyagot kerültek abba a termékbe, amit a bőrükre kennek. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nagy divat is lett natúr termékeket használni.

Szerencsére. Ugyanis sokkal jobb hatással vannak a bőrre, mint azok a termékek, amelyek tele vannak mindenféle idegen anyaggal. Sajnos sokkal gyorsabban öregszik az ember bőre, ha mindenféle olyan terméket ken rá, amelyek tartalmaznak idegen anyagokat, mintha az ember oda figyelne és csak olyan krémeket, sminkeket használna, amik természetes anyagokból készültek.

Szóval azt hiszem nagy rajongója leszek ennek a márkának, mert minden elvárásomnak megfelelnek. Arról nem is beszélve, hogy erre a fantasztikus utazásra emlékeztetnek majd.