Végre megvehetem a motoros bőrkabátom!

Sokat álmodoztam gyerekként, hogy ülök a motoromon és épp az amerikai kontinenst szelem keresztbe. Mindig valahol a sivatag közepén hajtottam a képzeletembe, üres az út, tövig húztam a gázt és csak pár ördögszekér gurulgat erre-arra körülöttem. Mindig azt hittem, hogy valami kemény legény leszek egy vad dzsekiben! Ahogy telt múlt az idő, másfelé sodort az élet és a számítógépek kezdtek el lekötni. Egyre többet ültem előtte, kitanultam, amit kellett és honlap készítőként kezdtem dolgozni. Sajnos nem megy annyira jól a sorom, mert nem vagyok a legügyesebb az ügyfélszerzésben, de azért nem éhezek, de kellett valami egyéb pénzforrás is és mivel rengeteg gépem van, amik mindig bekapcsolva vannak, bérbe adtam tárhelyként őket. Ezek mára már elég kellemes hasznot termelnek!

Az elmúlt napokban elég sok munkám volt és kezdtem begolyózni tőle. Egyszerűen már soknak találom a 12+ órányi munkavégzést. Fantáziálni kezdtem újra a kétkerekű járművekről! Hiszen nincs is annál jobb, mint amikor a menetszél könnyet csordít ki a szemedből, talán akkor érzi igazán magát szabadnak az ember! Hajtani a világba, nem foglalkozni senkivel és semmivel, a mobiltelefont elhajítani. Benzinkutaknál ismerkedni, enni, szükségleteket elintézni. Belevaló lányokat mögém ültetni és elvarázsolni.

Ehhez hasonló gondolatok jártak a fejemen és nem akartak távozni. Olyannyira beleringattam magam ezekbe az elképzelésekbe, hogy a múltkori cikkem, ahol már beszámoltam jó minőségű felszerelésről, rávezetett egy remek boltra, ahol minden kelléket be tudnék szerezni a vágyaimhoz! Sokat böngésztem az oldalukat és teljesen megvoltam elégedve az áraikkal és elég jó kritikákat olvastam a minőségükről. Így kötelezőnek éreztem, hogy be kell fektetnem egy motoros bőrkabátba, mert muszáj elkezdenem az álmaim megvalósítását valahol! Talán jót is fog tenni nekem, mert teljesen be vagyok fásulva. Ez ellen pedig csak úgy lehet tenni, ha nem gondolkodik az ember és belevág abba, amit csinálni akar!

Számomra a legjobb szórakozás, kikapcsolódás a gyorshajtás, kicsit adrenalin függő lettem az egy helyben üléstől. Úgy érzem, ha meg lesz a bőrkabátom, onnantól nincs, mi vissza tartson, hogy egy jószág is az enyém legyen. Még nem döntöttem el miféle paripát vegyek. Valószínűleg egy Harley lesz, bár hangulat függő, hogy mire akarok éppen felülni.

Most más dolgom nincs, mint előteremteni ezekre a pénzt, ezért újra vissza süllyedek a munkába és próbálok több ügyfelet szerezni, hogy mi hamarabb felállhassak a székből! Szerencsére, a bérbe adott tárhelyeim jól fognak keresni, még én a világot gurulom körbe! Alig várom már azt az érzést, hogy gázt adjak szeretett gépemnek, az pedig doromboljon alattam, mint egy kandúr! Neki vágni az ismeretlen és kalandokat keresni, mert a motorosok tudnak olyan szabadon élni, mint a fecskék!

Sajnos egyelőre a számítógépek duruzsolnak körülöttem… De, túl kell élni ezt a börtönt, mert ezután lesz igazán édes a szabadság! A félelmem csak az, hogy nem sikerül elérni ezt a célt, vagy éppen a megvalósítása közben szenvedek valami balesetet és össze dől bennem egy világ.

Van egy veszélyes oldala is azért ennek a világnak. Rengeteg idióta közlekedik az utakon, akik nem annyira figyelmesek a többiekre és ocsmány baleseteket tudnak így okozni. Ezek benne vannak a pakliban és ilyen helyzetben bármilyen jó az utazó felszerelésem, bármennyire erős a motoros bőrkabátom vagy a bukósisakom egy frontális ütközésnél. Megannyi balesetről hallani és sajnos látni is az interneten. Vagy mi van akkor, hogy épp a pihenőm közben támadnak meg, nem tudok egyedül mit kezdeni, lehetséges, hogy többed magammal kéne így útnak indulni? Vagy egyáltalán nem is kéne megélnem ezt az álmom. Na, jó. A félelem nem szabhat gátakat előttem, majd meglátom, hogy milyen lesz az út. Már ha kezdetben elvetem magamban az ötletet ilyen buta gondolatok miatt, akkor biztos nem változik semmi az életemben, pedig szeretnék már változtatni, mert holnapkészítőként nem izgalmas az élet, legalábbis nagyon nem feszegeti a határaimat a mindennapok!

Egy a biztos, dobok minden negatív gondolatot belevetem a munkába magam és elérem a célom! Addig is szem elé teszem a megrendelt motoros bőrkabátom, hogy a napi motivációm meglegyen.

Ajánlom az ehhez hasonló célkitűzéseket mindenkinek, akik úgy érzik, hogy itt az ideje változtatni, vagy fektessetek ti is valami motoros kellékbe!