Tárhelyek, weblapok, és azok egyik tartalma, egy gázcseretelep

Te otthon mennyi mindent tárolsz a gépeden, és mennyi mindent különböző tárhelyeken? Ha nem is bérelsz semmilyen tárhelyet, akkor is számos adatod nem a gépeden van, mint pl. az emailjeid. Minden email szolgáltató mérhetetlen méretű tárhelyeket használ, hogy kiszolgálja a felhasználóit. Egy db. gmail fiók tizenvalahány giga tárhelyet nyújt, biztosan sok százmillióan használják, te jó ég az milyen nagy kapacitású tárhelyet igényel!

A felhő szolgáltatások nem is beszélve. Minden fotó , amit csinálsz, azonnal feltöltődik a felhőbe, ott milyen kapacitásra lehet szükség? Hogy bármit, bármikor el tudj menteni a felhőbe?

Tárhelyeket használnak a streaming szolgáltató cégek is. Mint pl. a Netflix. Ahhoz, hogy te otthon ülve egy gombnyomásra egyből filmet tudj nézni, anélkül, hogy letöltenéd azt, és közben mégsem TV-t nézel, ahhoz szintén hatalmas tárhelyre van szükség.

És akkor ott van az a mérhetetlen mennyiségű weboldal ami keresztül kasul átszövi az internet hálózatát. A honlapok tárhely szükséglete nagyban függ a funkciójától. Ha kevés rajta kép és videó, és sok a szöveg, akkor kevés helyre van szükségük.

Lehet kicsit furán fog hangzani, de számomra a legértékesebb weboldal jelenleg ez a gázcseretelep. Nagyon elfoglalt ember vagyok, 3 állásom van jelenleg, plusz feleség és gyerek, ezért minden olyan lehetőséget kutatok, aminél valamiért nem nekem kell elmennem, nem nekem kell utánajárni, autóba ülni elvinni, majd visszahozni. Ez a weboldal pont egy ilyen opciót kínál fel, mert egy olyan gázcseretelep honlapja, amely gázpalackok szállításával foglalkozik.

Ez zene füleimnek, ugyanis építőipari cégem van, és eddig a hegesztők által használt gázpalackok cseréjét vagy egy beosztottra kellett bíznom, vagy pedig magam kellett mindig elvigyem őket a gázcseretelepre, hogy kicseréljék azt. Ez viszont most már nem lesz többé akadály, az építkezéseink nagy része Budapesten és környékén zajlik, és hogy-hogy nem, de ez a cég pont Budapestre és annak környékére történő szállítás esetében ad kedvezményt. Ennek következtében nem csak időt, hanem pénzt is tudok spórolni, és a gyors szállítási idejük miatt nincs szükség a nagyon előre történő tervezésre. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az utolsó pillanatig hagyom a palackok cseréjét, hanem inkább azt, hogy mindig biztos lehetek benne, hogy időben fogjuk megkapni a megrendelésünket.

Nagy könnyedség még az is, hogy gázcseretelep lévén minden hegesztéshez használatos gázpalackot be tudunk itt szerezni, ez természetesen elvárható egy ilyen szolgáltatást nyújtó cégtől, ám mégis előfordult már olyan, hogy két különböző helyen kellett cseréltetnem palackokat, ez elég ritka dolog, ám a vállalat színvonalát tekintve ez itt sosem fordulhat majd elő.

Szeretem azt is, hogy nem kell minden rendelés alkalmával újra bemutatkoznom, mert mindig új emberrel beszélek, aki nem ismeri a szokásaimat és munkamenetemet, hanem állandó kapcsolattartónk van, ezért a telefonon történő rendelés sokkal rövidebb időt vesz igénybe , mintha egy új emberrel kéne beszélnem. Ezt a fajta megbízhatóságot és folyamatosságot ők hangoztatják is, és teljes mértékben egyetértek az ilyen típusú üzleti felfogással, hiszen azért lehetséges náluk az, hogy egy nap alatt akár több, mint száz ügyfelet is kiszolgáljanak,  mert törekednek arra, hogy minden munkafolyamatot, kezdve a kapcsolattartástól a tényleges palackcseréig, igyekeznek optimalizálni. Ezért is hangsúlyozzák ki azt, hogy az ügyfél felkészülve várja a cserét végző kollégát, hiszen ezzel is csak gyorsítani lehet a lebonyolítást.

Bárcsak az élet minden területén ilyen felkészült és jól működő vállalatokkal találkozna az ember! Ám azt hiszem nem is csoda, hogy egy ilyen területen lehet ilyen ritkaságszámba menő hozzáállással szembesülni, hiszen olyan termékek forgalmazásáról van szó, amelyek  fokozottan tűz és robbanásveszélyesek, tehát csak nagyon megbízható és közben egyszerre rugalmas rendszer lehet képes fenntartani egy ilyen céget.