Kell a tárhely a rengeteg fogorvosi videóhoz.

A családunkban édesapámnak elég rossz fogai vannak és gyerekként bennem maradt, amikor egy fogászati kezelésről hazajött mindig szidta a szolgáltatást, hogy mennyire szakbarbár emberek kerülnek ilyen pozíciókba. Azóta fogorvosnak készülök és 12 éves korom óta gyűjtöm a különböző videókat ebben a témában. Mára már annyi gyűlt össze, hogy egy külön tárhelyet bérlek inkább nekik, hogy bármikor hozzájuk tudja nyúlni ha, kell. Nem szeretném, hogy a gépemen a helyet foglalja. Egy tárhely manapság amúgy se drága, azt az évi pár ezer forintot teljesen megéri.

Manapság a fogászati kezelések az égben járnak, ezért is találom jó szakmának. Pedig elkerülhető lenne, ha megtanítaná a gyerekét minden szülő az alapos fogmosásra és felnőtt fejjel se venné félvállon a szájhigiéniát az ember. Mindennek az alapja a fogmosás, de mivel felgyorsult életünkben, az ilyen apró részletekre nem figyelünk, a fogászati szakemberek húznak belőle hasznot…

A napokban ismét valami gond volt apukám szájában, de mivel én még nem praktizálhatok, ezért nem tudtam rajta segíteni. Az ismeretségemet használtam, fel, hogy a lehető legjobb rendelőt találjam meg neki, ahol a fogpótlás rutin műveletnek számít és biztos tökéletes munkát végeznek. Rengetek ajánlatot kaptam, így az árak játszottak döntő szerepet, hogy apám ne ürítse ki így a pénztárcáját. Továbbítottam neki és nem hittem a fülemnek, amikor elmesélte a tapasztalatait a kezelések után.

Először nagyon örült a jó megközelíthetőségnek Budapesten, ami nem egy elhanyagolható dolog. Majd teljesen meghatódott, mert olyan jó, szakszerű ellátást kapott és pontosan, az időpontja szerint hívták be. Zökkenő mentes volt minden és végre úgy érzi, hogy minden rendben van a szájában.

Nem láttam ilyen mosolygósnak még soha, ha a fogorvosnál szerzett tapasztalatairól kellett beszélnie. Örültem, hogy sikerült egy jó rendelőt ajánlanom neki, annak meg még inkább, hogy létezik még ilyen az országban!

Remélem én is hasonló rendelőben tudok majd dolgozni és segíteni a fogmosást elhanyagoló pácienseken.