Hétvégén motoros túrára megyünk, az új bukósisakom tesztelem

forest-801777_640Remélem a hétvégén jobb idő várható, mint ami az előzőben volt. Szabályosan hideg volt kint, nálunk este felé, és hajnalban igen csak 5-6 fok környéke volt. Nem elég, hogy hűvös is volt, az eső is esett.

A tervünk

Már hónapok óta tervben van, hogy mikor megyünk el végre egy motoros túrára. Nehéz volt olyan időpontot találni, ami a többségnek jó, a többiek meg megpróbálják a műszakukat elcserélni, vagy az napra esetleg szabit kivenni.

A legelső időpontunk a május 1. volt, mert ott amúgy is hosszú hétvége volt, de arra sokan már szerveztek programot maguknak előre. Így maradtunk ebben a hétvégében.

Már alig várom, hogy az új bukósisakomat tesztelhessem. Tavasszal vásároltam magamnak, az interneten keresztül, ebből a web áruházból. Hű, mennyi dolgot tudtam volna még vásárolni, ha az anyagi lehetőségem engedné. Ez a sisak egy könnyebb típusú, és nyárra remélhetőleg pont meg fog felelni.

Szóval azt tervezzük, hogy felmegyünk a hegyekbe motorozni kicsit.

Csakis motorral

Már nagyon vártuk a jó időt, hogy végre kikerülhessenek a motorok a garázsból.

A társaságban javarészt mindenkinek van motorja, a párok esetében van ahol a csajoknak is. Volt idő, míg el nem tudtam volna képzelni, hogy egy csaj is motorozzon, de be kell, hogy valljam, igen jó irányba csalódom sok alkalommal.

Most már voltunk egy pár túrán, motoros találkozón, vagy összejövetelen, és a csajok is nagyon kitesznek magukért.

Sőt sok esetben, jobban hajtja őket a verseny vágy, mint minket.

Télen nem szoktam nagyon motorozni, akkor azért kényelmesebb az autó. Természetesen szeretem a motoromat, és magát a motorozás élményeit, de épp keretek között. Ez pedig télen annyira nem adatik meg.

Az idei túra

Az idei első túránk, ha összejön, akkor a Pilisbe fog szólni. Arra gyönyörű a táj, és ha az idő is kegyes lesz hozzánk, akkor pont alkalmas lesz a motorozásra.

Jó hogy nem jött össze az előző dátum, mert így legalább Peti haverom is el tud jönni velünk, aki most jött haza Ausztriából.  Ritkán van itthon, de most jókor jön.

Azt gondolom, ha minden összejön igen csak jó hétvége elé fogunk nézni, és az is biztos, hogy legurítunk pár korsó sört.